Siberian Oxygen op je eigen event

Een dierentuin, een kasteel, een watertoren, een boot of bibliotheek. Inmiddels hebben we op de meest uiteenlopende plekken gespeeld. Optreden doen we dus niet alleen op de gebruikelijke podia, maar kunnen we (zo'n beetje) overal. 

Ben je daarom op zoek naar relaxte, muzikale aanvulling of onderbreking van je eigen event? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee over de mogelijkheden. Een lunch tijdens je bedrijfsevenement, een op-maat-gemaakte invulling van een jubileum, een intiem huiskameroptreden bij je thuis, een ontspannen en origineel live optreden tijdens een bruiloft? Wij zijn flexibel en voegen graag een mooie gelegenheid toe aan onze lijst met speciale optredens!
O ja, je kunt ons nu ook vinden op LinkedIn.  

Siberian Oxygen op 27 oktober 1 van de 3 acts in Torenlaan Theater

Op 27 oktober staat een speciaal optreden op onze agenda. In het mooie Torenlaan Theater in Zeist mag je ons eerste live optreden met onze nieuwe zangeres Elina natuurlijk niet missen. En voor slechts € 7,50 (kinderen t/m 12 gratis) krijg je niet alleen een optreden van ons te zien, maar ook van twee andere hele leuke bands uit Zeist: B-sides en Nicole & Friends.

Deze 'Acoustic Night' begint om 20.00u en is rond 22.30u weer afgelopen. Klik hier voor meer info en voor het alvast kopen van je ticket. 
 
Siberian Oxygen krijgt tijdelijk een nieuwe zangeres! 

Omdat onze huidige zangeres Willeke een prachtige reis gaat maken door Zuid-Amerika zijn wij als band op zoek gegaan naar een tijdelijke opvolger. 

De zoektocht begon met een een auditie ronde van erg talentvolle zangeressen. Maar gelukkig waren we het al erg snel met elkaar eens, Elina viel meteen op door haar mooie heldere stem en sprankelende persoonlijkheid, iemand die meteen goed in de groep lag. Gelukkig was Elina zelf ook meer dan enthousiast om de positie in te nemen. 

Benieuwd naar Elina haar zangkunsten? Op 30 september zal ze  voor het eerst live (op de radio) te horen zijn tijdens een uitzending bij Radio RPL in Woerden. We kijken erg naar uit naar de komende periode met jou in ons midden!

Kijk vooral ook even op onze band pagina om meer te weten te komen over Elina!
Binnenkort! Stadsklooster Utrecht, 30 april
Siberian Oxygen is altijd op zoek naar vooral unieke locaties om op te treden. En een bijzondere locatie vraagt om een speciaal optreden. Op 30 april treedt Siberian Oxygen op in het Stadsklooster Utrecht. Een werkelijk magische plek op de Kanaalstraat 198 in Utrecht. De ideale plek om het publiek te trakteren op enkele nieuwe songs die na het verschijnen van de EP ‘Time for delay’ zijn geschreven en nu nog nooit live zijn gespeeld. Bovendien gaat het een lekker lang optreden worden, dus ga alvast snel naar de website van het Stadsklooster om je ticket veilig te stellen!
Videoclip Turn the Tide & Stop Making Waves
Alweer een paar maanden geleden schoten we voor bij Turn the Tide & Stop Making Waves een videoclip, gewoon lekker buiten want we hadden mega veel geluk met het weer, en dat is niet vanzelfsprekend eind oktober.. Onze eerste videoclip hebben wij zojuist het net op gestuurd! Nieuwschierig? Bekijk hem vast hier! Houdt onze website & socials in gaten want ook de clip van Stop Making Waves komt gauw online!

13-01-23 Besloten huiskamerconcert
Ter ere van een bijzondere gelegenheid mochten wij een uniek huiskamerconcert geven. We speelden een aantal cover songs die door de gasten zelf zijn uitgekozen met een mooie herinnering. Uiteraard hebben we ze geheel in een Siberian Oxygen jasje gestoken! Lijkt het je ook tof om een intiem huiskamerconcert te organiseren bij jou thuis? Vraag gerust naar de mogelijkheden!
10-01-23 Optreden KNVB Zeist
Het eerste optreden van 2023 voor Siberian Oxygen vond op 10 januari 2023 plaats bij de grootste sportbond van Nederland. Het besloten optreden voor alle medewerkers van de KNVB  vond plaats in het mooie trainingscentrum op de KNVB Campus te Zeist. Ook geïnteresseerd om Siberian Oxygen te laten optreden tijdens jouw evenement? Vraag naar de mogelijkheden via info@siberianoxygen.nl.

@ JaapHoekzema

08-10-22 Optreden Obergumerkerk
De Utrechtse band Siberian Oxygen bestaat 10 jaar en zet dit novum kracht bij met een release van een nieuwe EP. Op zaterdag 8 oktober presenteerden ze deze in de middeleeuwse kerk van Obergum in het mooiste dorp van Nederland, Winsum!​​​​​​​
01-10-22 EP Release ' Time for Delay' 
De Utrechtse band Siberian Oxygen bestaat 10 jaar en zet dit novum kracht bij met een release van een nieuwe EP. Op zaterdag 1 oktober presenteerden ze deze in het Beauforthuis te Austerlitz aan kennissen, vrienden en genodigden.
21-09-22 Gluren in Houten
Siberian Oxygen is één van de 40 acts die op zondagmiddag 2 oktober zijn te bewonderen in Houten tijdens Gluren bij de Buren. 

3x speelde Siberian Oxygen op een erg bijzondere locactie, namelijk in een opvanglocatie voor Oekraïense Vluchtelingen.
De bewoners van het huis waren erg gastvrij en er stonden allerlei Oekraïense lekkernijen klaar voor alle bezoekers van Gluren bij de Buren.
Tussen de sets door werd er nog gejamd met de band van een mix van ons en Oekraïense bandleden. Het was een heel mooie en bijzondere middag!
Ga voor een sfeerimpressie naar de foto's in de gallery.
15-09-22 Luister naar onze nieuwe EP 'Time for Delay'
Eindelijk… We hebben de afgelopen weken al twee voorproefjes kunnen laten horen, maar nu is het dan toch eindelijk zover. Onze gehele nieuwe EP is vanaf vandaag beschikbaar op zo’n beetje alle online muziekplatforms. ‘Time for Delay’, zo heet ‘ie. En we zijn er stiekem best trots op. En we zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Ga ‘m dus vooral beluisteren. Bijvoorbeeld door ons vanaf nu te volgen op Spotify, onze EP of songs toe te voegen aan je favoriete playlists of gewoon door op onderstaand linkje te klikken. Tijd dus om 24 minuten lang even te relaxen, beentjes omhoog, drankje erbij en onze nieuw songs op je koptelefoon. Laat je ons weten wat je ervan vindt? Heb je al een favoriete track? En heel veel dank aan Opnamestudio ‘The Recordingshack’, Michelle Courtens en Feia van Dusseldorp Photography voor jullie belangrijke hulp bij de totstandkoming van onze EP!

Ps. De nieuwe EP en nog veel meer van ons live horen kan natuurlijk ook. Houdt onze agenda in de gaten voor de komende optredens.
08-09-22 Rabo Open Stage  TivoliVredenburg
Met weliswaar het kleinste aantal vierkante meters van alle podia in TivoliVredenburg, doet de Rabo Open Stage in de centrale hal - bij café Het Gegeven Paard - niet onder
Ga je op 29 september naar Milow, Marc Broussard of The Dears in TivoliVredenburg. Na afloop kun je ons in de centrale hal van TivoliVredenburg gratis zien optreden.
08-09-22 *** RELEASE Turn The Tide ***
De 2e single van onze nieuwe EP is nu online op zo’n beetje alle muziekplatforms. Turn the Tide. 
Omdat we maar beter een beetje voorzichtig met onze aardbol om kunnen gaan.
01-09-22 *** RELEASE Stop Making Waves ***
September begint goed! Vandaag is ‘Stop making waves’ de 1e single van onze nieuwe EP ‘Time for Delay’ online uitgekomen. Beluister ‘m snel op Spotify of andere online muziekplatforms.
25-08-22 EP Presentatie 'Time for Delay'
We kunnen niet wachten om onze nieuwe EP aan iedereen te presenteren. Om de release van ‘Time for Delay’ te vieren een speciaal optreden op een speciale locatie. 
Back to Top