Naam: Willeke Geertsema. 
Sinds wanneer bij Siberian Oxygen: september 2021 nam ik eindelijk de stap om van een droom werkelijkheid te maken, zingen in een echt bandje.
In welke rol: oeps, al verklapt! Naast René neem ik de zang op mij, daarnaast zul je mij ook veel achter de schermen bezig zien met allerlei promotionele activiteiten.
Favoriete Siberian Oxygen song: oeh, lastig ik kies voor 2 nummers mag dat ook? Stop Making Waves en Do You Know. Ook de cover Wicked Game van Chris Isaak doet het altijd goed bij publiek. :)
Muzikale inspiratie: Agnes Obel, Daughter, Nick Mulvey, Paolo Nutini, Phoebe Bridgers, King Princess (en zo kan ik nog wel even doorgaan).
Eerste album dat je ooit kocht: een album van Stacie Orrico, luister dit echt nooit meer!
Waar wil je nog eens optreden: op een buitenlandse bruiloft in Toscane ofzo, dat we mogen spelen tijdens een ceremonie of receptie op een mega idyllische plek. 
Van welke song krijg je nooit genoeg: 'Jungle' van Tash Sultana, wat een onwijs fijne feelgood song. 
Wat weten weinig Siberian Oxygen-volgers van mij: dat ik al van jongs af aan op het podium sta, op de basisschool vertolkte ik zelfs een rol in een musical waarbij ik mee deed aan het songfestival. Toen was ik overigens wel een stuk zenuwachtiger dan dat ik dat nu ben als ik op het podium sta. ;-)
Back to Top